Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 2 mei 2017

Algemene Ledenvergadering op woensdag 10 mei

In april hield de thema-afdeling bestuursverkiezingen, waarbij de leden van de thema-afdeling hun stem konden uitbrengen op de kandidaten voor voorzitter, algemeen secretaris en twee algemeen bestuursleden. Vanaf 23 april is dit de nieuwe samenstelling van het bestuur van de thema-afdeling Onderwijs & Wetenschap:

 

Voorzitter – Carlos Vrins
Algemeen Secretaris – Wouter van Schagen
Secretaris Politiek – Renske Valk
Bestuurslid Promotie & Communicatie – Ineke Vosman
Bestuurslid Organisatie – Mark van Hillo
Algemeen Bestuurslid* – Noortje Visser
Algemeen Bestuurslid* – Lilian Boonstra

* Functieprofielen zullen nog afgestemd worden

Het bestuur kijkt uit naar de opdracht om D66-leden te verbinden en de partij te ondersteunen en te adviseren op het gebied van Onderwijs & Wetenschap.

Op woensdagavond op 10 mei in Utrecht is de Algemene Ledenvergadering. Tijdens deze eerste gelegenheid om kennis te maken met het bestuur zullen we ook uitgebreid stilstaan bij het resultaat van de Tweede Kamerverkiezingen, de mogelijk nieuwe rol van D66 en de plannen van de thema-afdeling Onderwijs & Wetenschap.